Kontakt for salg og udstillinger

Foredrag

Vi afholder foredrag, om vores fotografiske og kunstneriske rejse. Foredragene varer fra 1,5-2,5 time. De indeholder foruden, fremvisning af vores billeder og historien om dem, også et teknisk element, hvor vi viser hvorledes nogle af billederne bliver til.

Prisen er 2000,-

Hvis det er mere end 50km fra Roskilde, pålægges et gebyr fra transport.

Hvis det er vest for Storebælt, så skal udgiften til bro/færge også dækkes evt. hotel til overnatning.

Udstillinger i kunstforeninger

Vi udstiller gerne i kunstforeninger og vi har værker fra 4.500,- kr og op. Vores udstillinger er meget populære og vi har meget ofte medarbejdersalg også.

Gallerier

Vi har en del af vores værker hængende på Galleri 137 på Gammel Kongevej 137 og hos Galleri Nina Sampson på Dag Hammerskjolds Allé 42B – begge i København. Her kan man både se og købe vores værker og bestille vores værker. 

Salg fra hjemmesiden

Man kan også købe værkerne direkte her fra hjemmesiden. Vi tilstræber, at det som er på hjemmesiden er noget som er på lager, men der er enkelte værker eller størrelser som er i restordrer eller er bestillingsvarer. Man skal regne med 3-6 ugers leveringstid. Vi samarbejder kun med de absolut bedste leverandører i landet, læs evt. om vores kvalitet.

Rabat

Vi giver mængderabat, ved køb af flere billeder samtidigt. Vi giver 10% i rabat på værk nummer to man køber, og vi giver 15% på nummer 3 og 4. Og vi giver 20% på nummer 5, 6 osv. Og som noget lidt særligt, så går rabatten på de dyreste af værkerne.

Privat fremvisning

Vi stiller også vores hjem i Roskilde til rådighed til at lave en privat fremvisning, til at se på konkrete værker. Her kan man kontakte os og lave en aftale.

Kontakt

E-mail: info@onefootinrealitygallery.com