Salg og udstillinger

Salg fra hjemmesiden

Man kan købe vores værker direkte fra vores webshop her på hjemmesiden. Vi tilstræber, at det som er på hjemmesiden er noget som er på lager, men der er enkelte værker eller størrelser som er i restordrer eller er bestillingsvarer. Hvis vi har værkerne hjemme, leverer vi så hurtigt vi kan. Man skal regne med 3-6 ugers leveringstid, hvis vi skal bestille noget hjem. Vi samarbejder kun med de absolut bedste leverandører i landet, læs evt. om vores kvalitet.

Faste udstillinger

Vi har flere faste udstillinger, foruden at vi jævnligt deltager på kunstmesser og har andre pop up udstillinger.

Galleri København

Vores største faste udstilling er at finde i Galleri København på Gammel Kongevej 137. Her er fast åbent hver lørdag fra 11-14. Det er altid muligt, at lave en aftale på et andet tidspunkt, hvis du kontakter os.

Galleri Nina Sampson

I Galleri Nina Sampson har vi en mindre udstilling på 6-8 værker. Galleri Nina Sampson ligger på Dag Hammerskjolds Allé 42b. Åbningstiderne er tirs-lør.

Showroom hos Designa Køkkener i Roskilde

Vores næststørste faste udstilling er hos Designa Køkkener, hvor vi har 15-20 værker hængende i køkkenudstillingerne.

Her er der almindelige butiksåbningstider.

Udstillinger i kunstforeninger

Vi udstiller gerne i kunstforeninger og vi har værker fra 4.500,- kr og op. Vores udstillinger er meget populære og vi har meget ofte medarbejdersalg også.

Karen hænger billeder op i en kunstforening.

Privat fremvisning

Vi stiller også vores hjem i Roskilde til rådighed til at lave en privat fremvisning, hvis du ønsker at se udvalgte konkrete værker. Kontakt os, for at lave en aftale.

Kontakt

E-mail: info@onefootinrealitygallery.com