Kunstværk af domicil eller eget hus

Hvis I gerne vil gøre noget særligt ud af jeres domicilfoto eller har et hus I gerne vil have portrætteret, så kan I vælge at få lavet et kunstværk af Surland & Vesterager af jeres ejendom. Det er den eneste slags fotoopgaver vi tager. Det man køber er et færdigt kunstværk og vi lægger den samme særlige indsats i at lave det, som vi gør med alt andet vi laver.

I stedet for, at tage ét billede, så tager vi billeder hen over en hel aften, hvor vi starter før solen går ned og fotograferer til det er blevet mørkt. Det kan også foregå om morgenen, hvis bygningen ligger bedre for det. Det resulterer i en masse billeder, hvor lyset skifter. De mange billeder bruger vi til at skabe et helt unikt kunstværk af jeres domicil eller dit hus. Et billede, hvor en hel aften eller morgen vises i et foto, lidt som en timelapse.

Fra dag til nat billede af privat ejendom.

Inkluderet i prisen er fotograferingen af ejendommen, udfærdigelsen af et kunstværk og levering af et kunstværk i 150cm x 100cm indrammet i en snedkerbygget ramme.

Sådan bliver dit kunstværk til virkelighed

Processen starter med, at vi laver noget research og ser om det overhovedet er muligt, at lave et kunstværk af bygningen. Hvis vi mener, at det er muligt, så kan vi lave en aftale.

Efter at vi har lavet en aftale om, at lave et kunstværk, kommer vi ud og laver on-location research og laver nogle prøvefotos, for at se hvilken komposition eller kompositioner vi vil arbejde med til dit færdige domicilfoto eller bygningsportræt. Her planlægges også en ca. dato, og om det skal foregå om aftenen eller morgenen.

Der bliver ikke planlagt nogen præcis dato, fordi vejret også spiller en vigtig rolle, derfor vil vi når datoen nærmer sig vælge den præcise dato ud fra vejrudsigten.

På fotodagen til jeres kommende kunstværk

På selve fotodagen kommer vi i god nok tid til, at sikre, at vi får den komposition vi har besluttet os for. Vi tager vi typisk 4-800 billeder fordelt på flere kameraer, således at vi har en primær og en sekundær komposition.

Den samlede fotosession varer 3-6 timer afhængig af hvor hurtigt lyset ændrer sig.

Hele konceptet med at vise en timelapse i et billede resulterer i et billede som har en garanteret wow-effekt og vil være et markant domicilfoto og bygningsportræt.

Priser for domicilfoto eller bygningsportræt

Priserne for dit eller jeres eget kunstværk med billede af jeres domicil eller ejendom på eller jeres domicil starter på 50.000 eks. 5% kunstnermoms. For det får man:

 • Et on location researchmøde
 • En fotosession på 3-6 timer, med mindst én backup komposition.
 • Et kunstværk på 150cm x 100cm med et tidskomprimeret billede som har en wow-effekt. Kunstværket er fremstillet i vores sædvanlige kvalitet, med mat laminat og snedkerbygget ramme.
 • Et ægthedscertifikat med hologram.

Tillægsydelserne er:

 • Transport – kørsel plus tidsforbrug hvis det er mere end 50 km fra Roskilde.
 • Bro / færge afregning
 • Ekstra møder til research
 • Leje af lifte stilladser eller lignende, hvis det er nødvendigt.
 • Hvis kunstværket skal være større, så udregnes det efter vores prismodel. Mindre kunstværker giver ikke en lavere pris.
 • Specialønsker til indramning, hvis man har noget særligt interiør man ønsker at matche til. Alt kan lade sig gøre. Vi bruger en leverandør som har eget snedkeri.
 • Hvis du ønsker dit kunstværk skal hænge flere steder, kan der bestilles flere kunst.
 • Hvis man ønsker at få brugsret over billedet, så koster det 10.000 ekstra.

I alle tilfælde bevarer Surland & Vesterager copyrighten til billedet.

Kontakt os

11 + 1 =