Vores foredrag og workshops

Vi afholder foredrag, om vores fotografiske og kunstneriske rejse. Foredragene varer fra 2-2,5 time. De kan foruden fremvisning af vores billeder og historien om dem og os, også indeholde et teknisk element, hvor vi viser hvorledes nogle af billederne bliver til.

Foredragene kan tilpasses forskellige målgrupper.

Vores foredrag er meget populære og får meget positiv feedback.

Hvis det er mere end 50km fra Roskilde, pålægges et gebyr fra transport. Hvis det er vest for Storebælt, så skal udgiften til bro/færge også dækkes evt. hotel til overnatning.

Rejsen til en kunstfotografisk identitet

Foredragsholdere: Karen og Jacob

Karen og Jacob fortæller om deres fælles rejse til at blive kunstfotografer på fuld tid. Undervejs bliver der vist billeder af både “før og efter” redigering. Der bliver åbnet nogle Photoshop filer, så man kan se hvordan billederne bliver til.

Foredraget varer 2-2,5 timer

En rejse til kreativ billedredigering

Foredragsholder: Jacob Surland

Jacob Surland fortæller om, hvor han startede som fotograf i 2012 og den rejse han har været på frem til nu. Undervejs viser han billeder, både “før og efter” og han åbner Photoshop filer, for at vise hvordan billederne er blevet til.

Foredraget varer 2-2,5 time.

Fotoworkshop – Roskilde By Night – to dage

Fotoworkshop i Roskilde

Tag med på aftenfotografering i Roskilde historiske centrum, med Jacob Surland og Karen Vesterager. Roskilde centrum byder på flere fantastiske fotomuligheder. Det gamle bycentrum omkring Roskilde Domkirke og Stændertorvet, har mange flotte gamle bygninger, foruden den dominerende Roskilde Domkirke, så er der Skt Laurentii Kirkeruin (tårnet står endnu), Duebrødre Hospital fra 1880, Det Gule Palæ og Det Gamle Rådhus som nogle af hovedattraktionerne for nysgerrige kameraer.

UDSOLGT

Kontakt

E-mail: info@onefootinrealitygallery.com

Kontakt os

11 + 6 =