FAQ

De ofte stillede spørgsmål

Hvad er en begrænset edition?

Den danske lovgivning, siger, at når man laver maksimalt 30 værker af et fotografi, signerer dem og nummerer dem, så regnes det for at være en kunstgenstand. Vi laver kunstgenstande.

Vores værker laves i Limited Editions og ofte med nogle Artist Proof værker også. Editionernes størrelse varier, men fælles for alle motiver er, at der kun laves 30 kunstværker, uanset hvilket antal Limited Editions og Artist Proof (AP) værker der er for et motiv.

Er forskellige størrelser det samme som forskellige editioner?

Alle kunstværker tæller med uanset størrelse.

Genåbner I et motiv, hvis det er populært?

Aldrig. Når alle kunstværker er solgt i alle Editioner og deres Artist Proof er solgt, så er kunstværkerne udsolgt.

Hvilke størrelser er tilgængelige?

Vi arbejder typisk med 3 størrelser, men alle kunstværkerne leveres i special mål og indramning, så længe det ikke kræver beskæring af selve motivet. De størrelser vi arbejder med er en “lille” i ca. 100x65cm, en “mellemstørrelse” på ca. 120x80cm og en “stor” i 140x100cm. Men så længe, at der er værker i Editionen, så kan der laves et værk på vilkårlige mål. Der er dog grænser for hvor små vi laver dem og der er grænse for hvor store de kan laves.

Falmer jeres værker?

Vores værker bliver lavet af de absolut bedste materialer der er på markedet og de er lys- og farveægte – også over mange årtier. Men som med alt andet kunst er der ikke nogen grund til, at hænge det på en sydvendt væg, som solen skinner på hele dagen.

Laver I akustik print?

Nej. Akustik print har ikke samme kvalitet i forhold til UV-bestandighed som øvrige produktionsmuligheder og kan derfor ikke leve op til vores krav om holdbarhed og kvalitet.

Laver I bestillingsarbejde

Nej, vi laver kun vores kunstfoto, men tager altid gerne imod gode ideer til steder vi kan fotografere.

Hvad er jeres mindste størrelse?

De mindste kunstværker vi laver er på størrelse med en Standard Plakat, eller lidt mindre. En standard plakatstørrelse er 91x61cm.

Når et motiv nærmer sig, at være udsolgt, kan man ikke længere købe de små værker.

Kontakt os

5 + 9 =