FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en begrænset edition?

Den danske lovgivning, siger, at når man laver maksimalt 30 værker af et fotografi, så regnes det for kunst. Vores værker laves i begrænsede editioner, nogle på 10, nogle på 20, 25 og 30, men aldrig over 30. Derfor er det kunstværker vi laver.

Er forskellige størrelser det samme som forskellige editioner?

Alle kunstværker i en edition tæller med uanset størrelse.

Genåbner I en serie, hvis den er populær?

Aldrig. En udsolgt edition er udsolgt.

Hvilke størrelser er tilgængelige?

Vi arbejder typisk med 3 størrelser, men alle kunstværkerne leveres i special mål og indramning, så længe det ikke kræver beskæring af selve motivet. De størrelser vi arbejder med er en “lille” i ca. 90x60cm, en “mellemstørrelse” på ca. 113x75cm og en “stor” i 150x100cm, men vi kan sagtens få lavet kæmpe værker, hvis det er et ønske.

Falmer jeres værker?

Vores værker bliver lavet af de absolut bedste materialer der er på markedet og de er lys- og farveægte – også over mange årtier. Men som med alt andet kunst er der ikke nogen grund til, at hænge det på en sydvendt væg, som solen skinner på hele dagen.

Laver I akustik print?

Nej. Akustik print har ikke samme kvalitet i forhold til UV-bestandighed som øvrige produktionsmuligheder og kan derfor ikke leve op til vores krav om holdbarhed og kvalitet.

Laver I bestillingsarbejde

Nej, vi laver kun vores kunstfoto, men tager altid gerne imod gode ideer til steder vi kan fotografere.

Hvad er jeres mindste størrelse?

De mindste vi laver er typisk 90x60cm eller 90x51cm. Når en serie nærmer sig, at være udsolgt, kan man ikke længere købe de små værker.

Hvorfor koster det sidste kunstværk mere?

Vores kunstværker laves kun i en begrænset edition og når det sidste værk bliver trykt, har det bevist sit værd som samleobjekt. Derfor koster det sidste kunstværk flere penge end de tidligere.