Karen får Honorable Mentions i TIFA

Karen har lige modtaget to Honorable Mentions i Tokyo International Foto Awards (TIFA), der er en af de store internationale fotokonkurrencer. Det har hun gjort for sine billeder “Den Koldeste Morgen” og “Up to Standard”. Det var en dejlig måde, at starte det nye år på.

“Den Koldeste Morgen” er til og med 7. januar 2024 udstillet på Kunstpunkts censurerede udstilling i Augustenborg og har desuden tidligere vundet en bronzemedalje i “Årets Fotograf 2023”.

“Up to Standard” er udstillet på Kunstpunkts udstilling “Overflod” i januar/februar 2024.

Den Koldeste Morgen af Karen Vesterager.
Up to Standard af Karen Vesterager

TIFA er en konkurrence, hvor du kan deltage som professionel fotograf i konkurrence kun mod andre professionelle fotografer. Der er forskellige kategorier man kan deltage i. I dette tilfælde deltog “Den Koldeste Morgen” i kategorien “Architecture – bridges” og “Up to Standard” i “Architecture – buildings”.

De professionelle internationale konkurrencer fungerer på den måde, at man betaler pr. billede der skal deltage i konkurrencen. Derfor indsender man typisk kun få billeder. I dette tilfælde havde Karen valgt at indsende to billeder, og fik Honorable Mentions for begge to.

Kontakt os

1 + 2 =