Kunst for alle en stor succes trods corona

Vi er blevet fast inventar på kunstmessen Kunst for Alle “The Art Fair” i Lokomotivværkstedet og 2020 var ingen undtagelse. Vi var noget spændte på det, pga. corona-restriktionerne. Ville det blive aflyst? Ville der komme nogle besøgende?

Arrangøren Charlotte Jensen og hendes hold havde lavet en grundig forberedelse, så alle kunne være så corona-sikre som muligt. Der var håndsprit over alt, ensretning i gangene og de fleste brugte mundbind, os selv inklusive.

Heldigvis blev messen ikke aflyst og folk blev ikke væk og vi oplevede den bedste messe nogensinde. En kæmpe stor og positiv oplevelse for os begge to.

Vi oplever altid en stor interesse og begejstring for det vi har med på messen, men denne gang var interessen endnu større. I en periode gik det så stærkt, at der var kø til, at købe værker hos os og vi endte med, at have solgt 20 værker på selve messen.

Med det fulde eftersalg, så endte vi med 27 værker solgt og en aftale om, at komme ind og udstille i Galleri 137 på Gammel Kongevej 137 i København.

De to store sællerter var Karens “Direct Path to the Water” og så Jacobs “Brotårnets Øje”.