Kvalitetskunst fra start til slut

Kvalitet som kerneværdi

En af vores kerneværdier er kvalitet. Det gælder hele vejen fra den første idé om et kunstværk, til det er leveret og hænger hjemme hos en kunde. Vi bruger det bedste udstyr der er på markedet til at fotografere med, de bedste digitale værktøjer til at behandle billeder og til sidst bruger vi den bedste producent i landet til fine art fotokunst. Det er håndværk i alle processer med kvalitet som nøgleord.

Planlægning af et kunstværk

Vi lægger rigtigt meget tid og arbejde i vores kunst. Et færdigt kunstværk hos os er en lang proces, som starter med udvælgelse af en lokation og dernæst planlægning af hvornår billedet skal tages. Skal det være om morgenen, om aftenen, hvilken slags vejr, skyfrit, blæsende, vindstille eller farverige skyer? Mulighederne er mange og alle valgene er vigtige.

Det kræver noget planlægning og selvom man studerer vejrudsigten, så overrasker den altid, på godt og ondt.

Den næste del af processen består i at udvælge et eller to billeder, som skal laves til kunstværker. Der skal udvælges mellem hundredevis, nogle gange tusindevis af billeder.

Et udsnit af de 374 billeder som blev taget den dag fotoet til “Brotårnets Øje” blev taget.

Skabelsen af et kunstværk

Når vi har udvalgt et billede starter vi på at skabe det egentlige kunstværk.

Vi tager kontrol over scenen, for at lave en visionografisk fortolkning af billedet. Billedbehandlingen foregår digitalt og er meget håndholdt. Vi lægger lys og farver på billedet og skaber vores egen virkelighed og billedet træder væk fra virkeligheden. Det har kun den ene fod tilbage i virkeligheden og det er en del af vores hemmelighed og magi.

Produktion af et kunstværk

Den sidste del af processen handler om, at få skabt det fysiske kunstværk. Hvert eneste værk vi får produceret er signeret og siden 2020 har vi nummeret direkte i billedet også, så der aldrig kan herske tvivl om hvilket nummer et værk er i hvor stor en Limited Edition.

Til produktion af værkerne samarbejder vi med Grafik & Foto, hvor alt kan lade sig gøre og der er samarbejde begge veje. Grafik og Foto er landets bedste leverandør til Fine Art.

Grafik & Foto, som står for 100% af det vi får produceret, bruger kun de bedste materialer og produktionen er håndholdt. De laver selv deres rammer i eget snedkeri og slutproduktet skiller sig markant ud fra konkurrenternes og deres produkter er meget lækre. Som et kunstværk skal være.

Levering fra Grafik & Foto.

Bestandighed

De materialer som bruges til at lave selve Giclée printet kommer fra den øverste hylde og der findes ikke noget, som er bedre, både i farvegengivelse og bestandighed.

Præcis farvegengivelse

Hvad der måske kan lyde underligt er, at der er forskel på hvor mange farver der kan printes på forskellige papirer. Det er ikke kun printeren, det er også papirvalget der betyder noget.

Langt de fleste af vores værker, har stærke farver. En god farvegengivelse er alfa og omega for værkerne. At finde et papir, som både kan vise de mange farver og som samtidigt være lysægte i årtier og kan monteres under laminat, er lidt af en kunst. Men for os, som sælger kunstværker der skal kunne gå i arv, er det et kardinalpunkt at den kvalitet vi leverer vores kunstværker i, er den bedste der er på markedet. Og vores samarbejde med Grafik og Foto sikrer det.

Kontakt os

10 + 2 =