Udstilling i Kulturtårnet

Vi er meget stolte over at være blevet spurgt om vi vil udstille vores fotokunst i Kulturtårnet på Knippelsbro – og har sagt JA.

Kuturtårnet udnytter en af de gamle offentlige bygninger, nemlig østtårnet på Knippelsbro til forskellige kulturtilbud, lige fra koncerter og talks over kunstudstillinger til madarrangementer. Du kan læse mere om udstillingen på Kulturtårnets hjemmeside.

Vores billeder skal hænge i den smalle gang op ad trappen i tårnet, samt i tårnværelserne. Vi får speciallavet nogle mindre tryk til udstillingen, der kan hænge på trappen, uden at hverken billeder eller publikum kommer til skade. Der er selvfølgelig fokus på nogle af vores mange kunstværker fra København.

Der er fernisering torsdag den 12/10 kl. 17 – 20 og udstillingen hænger henover både på Kulturnatten og skolernes efterårsferie og helt frem til jul. Det er muligt at se den i Kulturtårnets almindelige åbningstid, som er: Onsdage, torsdage & fredage: kl. 15:00 – 21:00. Lørdage kl. 12:00 – 20:00. Søndage: kl. 12:00 – 18:00.

Kunstner Jacob Surland.

Kunstner Karen Vesterager

Kontakt os

8 + 15 =